Beste fotografen

Zoals elk jaar ben ik weer bezig met de aanmaak van het DAF foto- jaarboek. Ik ben inmiddels zover gevorderd dat ik kan beginnen aan het plaatsen van foto’s in het leden deel van het boek. Je mag hiervoor foto’s opsturen. Het gaat hier dus niet om genomineerde foto’s maar foto’s die je zelf graag in het boek wilt hebt op jouw ledenpagina’s.

Ik vraag dan ook alle leden om mij voor einde seizoen de 2 tot 5 eigen foto’s te sturen. Voor ieder lid zijn er in het boek 2 pagina’s gereserveerd. Als je je foto’s op tijd mailt kan ik bij het begin van het nieuwe seizoen de bestelde boeken leveren.

Zodra het boek klaar is is het op de website van Blurb in te zien. Je kunt daar het boek doorbladeren en beslissen of je het wilt aanschaffen of niet. De bedoeling is dat jullie daarna bij mij een bestelling plaatsen als je het boek wilt hebben; je ontvangt hierover tegen die tijd weer een bericht van mij. Ik bestel alle gewenste boeken in één keer waarbij ik wel verplicht stel dat je de kosten voor je boek voorafgaande aan de bestelling aan mij overmaakt. De verwachting is dat ook dit jaar de prijs zal uitkomen tussen de €40 en €50.

Hoe stuur je je foto’s op?

Maximaal 5 foto’s, minimaal 2.
Foto’s naar: Jozef Rutte.
Bestandsnaam voorbeeld: naam maker-volgorde nummer 1 t/m 5.jpg,)
Wil je een bepaalde indeling op de pagina doe er dan een schema of een voorbeeld indeling bij. Let op, niet een kant-en-klare pagina opsturen maar losse foto’s en eventueel een indelingsvoorbeeld!
Zet ook geen randje of passepartout om de foto’s.

Alle foto’s graag sturen via www.wetransfer.com naar: rutte1@gmail.com

Ik hoop heel snel van ieder lid weer een aantal foto’s te ontvangen.

Lees nog eens de pagina over het aanleveren van foto’s.* (Menu Clubavonden-Aanleveren foto’s)

Groet,

Jozef

20190605JR

*De uitleg is uitgebreid met eerder verschenen details over het inzenden van foto’s voor fotoavonden en andere gelegenheden.
Met name wordt nog eens beschreven aan welke voorwaarden je fotobestanden bij voorkeur moeten voldoen.(RdB)