Beste DAF-leden,

Zoals we al eerder hadden aangekondigd gaan we zondag 3 maart naar de glasblazerij ‘de Oude Horn’, van glasblazer Bernard Heezen.
Acqouiseweg 1,
4151CB Acquoy
Vertrektijd: 11.30 uur vanaf de DAF.

De groep belangstellenden is groot en daarom hebben we bedacht dat we de groep in tweeën moeten splitsen, omdat het anders te krap wordt in de glasblazerij en dus gevaarlijk. De glasblazerij is open van 12- 17.00 uur, dus opsplitsen is geen probleem.

Het dorp Acqouy is een leuk dorp waar veel te fotograferen valt, o.a de toren van Pisa. Deze is bijna net zo scheef als de ‘echte’ toren van Pisa met dit verschil dat er op de begraafplaats van deze toren  ook nog mw Pisa begraven ligt.

We willen een deel van de route: https://www.routeyou.com/nl-nl/route/view/4179178/recreatieve-wandelroute/rondom-de-scheve-toren-van-acquoy in de wandeling meenemen.
Op die route ligt tapperij Lingezicht waar we wat kunnen drinken en waarbij je een mooi uitzicht hebt over de Linge. Het enige puntje van aandacht is dat je daar alleen contant kunt afrekenen, dus neem cash geld mee.

Aangemeld hebben zich:

Hennie Oomens; Wim Dekkers; Jos Annegarn; Anne de Meij; Connie de Haan; Andries Gerrits; Lida van Wijngaarden; Henk Verbeek; Klaas van de Woude; Kees Colijn; Raimond de Hoogt; Marian Lawende; Jozef Rutte; Marian Vermeeren; Chris Noordhoek en ikzelf.

Verder de vraag wie kan er rijden. Zelf zal ik alleen de eerste helft van het uitje aanwezig kunnen zijn, dus ik rijd dan ook alleen. We hebben in ieder geval nog 4 auto’s nodig. Geef je op bij: tillybaan@gmail.com

Van zowel van het dorp Acqouy als van de glasblazerij kun je aansluitend op het foto-uitje je  2 mooiste foto’s opsturen die we in een powerpoint zullen verwerken, dus 1 foto van Acqouy en/of omgeving en 1 foto van de glasblazerij. En misschien is het ook wel een leuk idee om als dank een aantal van de foto’s naar de glasblazer zelf op te sturen.

Groet,
Hennie en Tilly