Mag ik iedereen nog eens vragen om genomineerde foto’s en foto’s van Galerieavonden steeds dezelfde week in te leveren. Misschien kun je je een beetje voorstellen hoeveel werk het is om de website en het archief up-to-date te houden. Bij het verspreid binnen krijgen van foto’s kost het me echt onnodig veel tijd om dat te doen.
Foto’s moeten verkleind worden, voorzien worden van een naam en datum (verschillend voor de website en voor het archief). Daarna moeten ze geüpload worden naar twee locaties op de website, de items moeten in het menu worden opgenomen, etc. Dit is redelijk snel te doen is als ik alle foto’s in een keer kan doen. Realiseer je dat dit toch gauw een uurtje werk is.
Moet ik dat naderhand voor een nagezonden foto apart doen dan kost me dat voor die ene foto bijna net zo veel tijd als voor alle andere foto’s bij elkaar. Bovendien werkt het vergissingen en foute plaatsing en archivering in de hand.

Foto’s die niet voor de zaterdag na de desbetreffende avond ingeleverd zijn komen niet op de website. En het is jammer als je dan denkt “boeiend….”.

20190531RdB