Nomineren van foto’s

Nomineren en nominaties

Op ‘digitale’ of ‘galerie’ avonden worden de beste foto’s genomineerd.
Uit de besproken foto’s kiest een lid van de nominatiegroep* samen met twee tot drie andere leden foto’s die kans maken op selectie voor tentoonstellingen en/of opname in het DAF-jaarboek. Het aantal foto’s dat wordt genomineerd kan per avond verschillen. Genomineerde foto’s komen ook op de website van DAF te staan.

*De nominatiegroep / gespreksleiders vind je hier.

Tentoonstellingen

Uit alle genomineerde foto’s van een seizoen selecteert de Tentoonstellingscommissie foto’s voor de diverse tentoonstellingen. De gekozen foto’s worden op formaat 30 x 45 afgedrukt en door de club betaald. De DAF probeert zoveel mogelijk te exposeren binnen Dordrecht.

 

Kijk ook om je heen of je ergens een geschikte locatie vindt waar veel mensen komen en waar veel ruimte beschikbaar is. Heb je een tip, geef het door aan het bestuur.

 

Ook ons eigen clubgebouw is geschikt om foto’s op te hangen. De tentoonstellings-commissie benadert hiervoor 3 of 4 leden die gezamenlijk de tentoonstelling in het clubgebouw mogen verzorgen. Zo kunnen we minimaal 3 x per seizoen een interne tentoonstelling organiseren.