Foto’s voor alle clubavonden (digitaal of galerie, zonder of met verhaal) moeten opgestuurd worden naar marianvermeeren@icloud.com.
[Let op, niet naar het hotmailadres!]

Stuur je foto in originele grootte als jpg-bestand op door hem als als bijlage aan je bericht toe te voegen. Niet kopiëren en in je bericht plakken alsjeblieft. We-Transfer of andere manieren zijn voor het secretariaat lastig te verwerken en vaak niet nodig. De meeste e-mail programma’s kunnen een bijlage van 10 to 20 MB zonder problemen verzenden.

Als je de kleur van de rand (en/of passe-partout) om je foto belangrijk vindt moet je dat aangeven of zelf maken. Voor het samenstellen van de PowerPoint en het archiveren heeft het weglaten van een kader en/of passe-partout de voorkeur.

De foto’s worden door het secretariaat naar de avondleider gemaild ter voorbespreking en samenstellen van de PowerPoint. Ook de webmaster krijgt de foto’s toegestuurd ter archivering en voor gebruik op de website; zowel genomineerde foto’s als niet-genomineerde foto’s.

Als je daarvoor toestemming hebt gegeven kunnen foto’s op de website vertoond worden op pagina’s die voor het publiek toegankelijk zijn. Voor de website wordt je foto door de webmaster verkleind naar maximaal 1080 pixels hoog of 1920 pixels breed. Het origineel blijft in archief en kan gebruikt worden voor een afdruk voor een tentoonstelling. (Daarbij wordt gebruik gemaakt van de volledige grootte van je originele fotobestand)