Cursus fotografie voor wie meer wil :  “Beter fotograferen”.

Ben je bekend met de basisbeginselen van de fotografie en beheers je de bediening van je camera, dan kan je via deze cursus de inhoud en kwaliteit van je foto’s vergroten door je blik te verruimen :   “van kijken naar zien”.

De cursus bestaat uit een zestal avonden, waarbij door middel van de presentatie van een ervaren gastspreker de volgende thema’s worden geïntroduceerd :

Natuur & landschap, stadslandschappen & architectuur, straat-fotografie, dier-fotografie ( incl. insecten ) en abstract & architectuur. Gebaseerd op deze thema’s krijgen de cursisten opdrachten voor maken van foto’s op locaties op het eiland van Dordrecht. De nadruk van deze cursus licht op leren door zelfwerkzaamheid en leren door het bespreken van de foto’s van de cursisten.

De cursusdata zijn …

Bij voldoende belangstelling kan ook nog een praktijk dagdeel worden georganiseerd, waarbij men gezamenlijk op een locatie gaat fotograferen en leren.

Locatie is DAF clubhuis : Mauvestraat 4,  3314 VL Dordrecht.

De kosten voor deze cursus zijn € 120,= incl. de gelegenheid om de clubavonden te bezoeken gedurende de cursus.

Opgave kan door het aanmeldingsformulier te mailen naar : marianvermeeren@hotmail.com
Download inschrijfformulier. (rechts klik, opslaan als…)

Voor meer informatie:
Teus de Groot ( voorzitter DAF ) , tel. O6 29 57 79 13 of
Niek Fraterman ( bestuurslid DAF ), tel. 06 23 41 46 26

NB De cursus is vooral gericht op de digitale spiegelreflex camera en de systeem camera, maar ook met de betere compact camera, waarvan diafragma, sluitertijd en iso-instelling kunnen worden ingesteld kun je meedoen.